Kérdések és válaszok

Aktuális állásainkra weboldalunkon (karrier.regiojatek.hu) keresztül lehet jelentkezni, az 'Állásajánlatok' menüpont tartalmazza az összes jelenleg nyitott pozíciót. Amennyiben a 'Részleteket' megtekintve, valamelyik ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, a 'Jelentkezés' gombra kattintva helyezze a kívánt állást a kosárba.
A kosár gombra kattintva megjelenik a kiválasztott állások darabszáma, melyre rákattintva a jelentkezési lapon kitöltendő adatok megadásával és az önéletrajz csatolásával a jelentkezés megkezdhető. Amennyiben nem technikai jellegű a probléma, a nyitott pozíció időközben betöltésre került.
Az állásokra való nagy számú jelentkezések miatt, csak azokkal a jelöltekkel vesszük fel a kapcsolatot, akiket szeretnénk meghívni a felvételi beszélgetésre. A jelentkezések elbírálása legfeljebb 1 hónapig terjedhet a felvételi folyamat megkezdésétől számítva. Az adott pozícióra beérkezett többlet jelentkezéseket adatbázisunkban elmentjük és figyelembe vesszük jövőbeli toborzási folyamatainkban.
Az elérhető összes nyitott állásajánlatunkra weboldalunkon keresztül lehet jelentkezni. A papír alapú önéletrajz áruházainkban történő személyes leadása helyett, azt a weboldalunkon található Jelentkezési laphoz kell csatolni szkennelve vagy befotózva.
Amennyiben az állásra jelentkezés során helyesen kitöltésre került a Jelentkezési lap, a csatolt önéletrajzzal, a 'Jelentkezés elküldése' gomb megnyomásával egy 'Sikeres jelentkezés' információs oldalra kell kerülnie. A megadott email címre elküldtük levelünket, melyben email címét megerősítheti. Jelentkezése ettől függetlenül beérkezett hozzánk, és elmentésre került a jelentkezőink adatbázisában.
A képességek és lehetőségeink függvényében, szívesen adunk teret munkatársaink fejlődésre.
A tervezhetőség érdekében a közvetlen felettes határozza meg a szabadságok kiadását általában előre egyeztetve, munkatársaink egyetértésével.
Az általános próbaidő 3 hónap.
Az adott áruház nyitva tartása mindig a területileg érvényes rendhez igazodik. Áruházaink általában a környező üzletekkel összhangban hétvégén is nyitva tartanak.
Igen biztosít, már a belépés első napjától.
A munkavégzés rendje áruházainkban mindenkire egyformán vonatkozik. A beosztás szerinti munkanapokon, az üzlet vezetése által előre megtervezett beosztás szerint történik.
Nem feltétlenül. Az interjúk több helyszínen is zajlanak, a munkavégzés lehetséges helyéről az interjún kaphat bővebb tájékoztatást. Természetesen a kiválasztás során törekszünk a lakóhely figyelembevételére.
A csatolni kívánt dokumentumhoz, kérjük, használja a következő fájlformátumok valamelyikét: .pdf, .doc, .docx. Amennyiben továbbra sem sikerül az önéletrajz feltöltése, úgy keresse ügyfélszolgálatunkat.