Kérdések és válaszok

Aktuális állásainkra weboldalunkon keresztül lehet jelentkezni. Az Állásajánlatok menüpont tartalmazza az összes jelenleg nyitott pozíciót áruházainkba. Amennyiben a Részleteket megtekintve valamelyik ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, A 'Jelentkezés' gombra kattintva helyezd a kívánt állást a kosárba.
A kosár gombra kattintva megjelenik a kiválasztott állások darabszáma, melyre rákattintva a Jelentkezési lapon kitöltendő adatok megadásával és az Önéletrajz csatolásával a jelentkezés megkezdhető. Amennyiben nem technikai jellegű a probléma, a nyitott pozíció időközben betöltésre került.
Az állásokra való nagy számú jelentkezések miatt csak azokkal a jelöltekkel vesszük fel a kapcsolatot, akiket szeretnénk meghívni a felvételi beszélgetésre. A jelentkezések elbírálása legfeljebb 1 hónapig terjedhet a felvételi folyamat megkezdésétől számítva. Az adott pozícióra beérkezett többlet jelentkezéseket adatbázisunkban elmentjük és figyelembe vesszük jövőbeli toborzási folyamatainkban.
Az elérhető összes nyitott állásajánlatunkra weboldalunkon keresztül lehet jelentkezni. A papír alapú önéletrajz áruházainkban történő személyes leadása helyett, azt a weboldalunkon található Jelentkezési laphoz kell csatolni szkennelve vagy befotózva.
Amennyiben az állásra jelentkezés során helyesen kitöltésre került a Jelentkezési lap a csatolt önéletrajzzal, a "jelentkezés elküldése" gomb megnyomásával egy "Sikeres jelentkezés" információ oldalra kell kerülnie. A megadott email címre elküldtük levelünket, melyben email címét megerősítheti. Jelentkezése ettől függetlenül beérkezett hozzánk és elmentésre került a jelentkezőink adatbázisában.
A képességek és lehetőségeink függvényében szívesen adunk teret munkatársaink fejlődésre.
A tervezhetőség érdekében a közvetlen felettes határozza meg a szabadságok kiadását általában előre egyeztetve, munkatársaink egyetértésével.
Az általános próbaidő 3 hónap.
Az adott áruház nyitva tartása mindig a területileg érvényes rendhez igazodik. Áruházaink általában a környező üzletekkel összhangban hétvégén is nyitva tartanak.
A munkavégzés rendje áruházainkban mindenkire egyformán vonatkozik. A beosztás szerinti munkanapokon a munkaidő az áruházak délelőtti nyitásától az esti zárásáig tart.
Nem feltétlenül. Az interjúk több helyszínen is zajlanak, a munkavégzés lehetséges helyéről az interjún kaphat bővebb tájékoztatást. Természetesen a kiválasztás során törekszünk a lakóhely figyelembevételére.
A csatolni kívánt dokumentumhoz, kérjük, használja a következő fájlformátumok valamelyikét: .pdf, .doc, .docx.