Kismamáknak

 

Kisgyermeked van, és szívesen dolgoznál egy olyan helyen,
amely figyelembe veszi gyermeked igényeit, sőt még kedvezményesen juthatsz játékokhoz?

 

Az ANYÁK Kisgyermekkel otthon lévők Szövetkezete számára fontos a családok anyagi jóléte, és most a szövetkezeten keresztül segítséget nyújtunk minden olyan szülőnek, aki 3 év alatti kisgyermekével GYED/GYES ellátás mellett akár napi 4-6-8 órában dolgozni szeretne.
Arra is van lehetőség, hogy hetente csak egy-két napra, például hétvégére korlátozódjon a munkavégzésed, amikor számodra a gyermek felügyelete megoldható.

A REGIO Játék szívesen várja a kisgyermekes szülőket, akik jelenleg is kismama állományban levő munkavállalói, illetve a szövetkezet arra is lehetőséget biztosít, hogy nem csak a jelenlegi munkavállalók, hanem más cégnél állományban lévő, vagy jelenleg munka nélkül kisgyermekével otthon levő szülők is jelentkezzenek tagfelvételre, ha kedvet éreznek a kereskedelmi munkához.

A szövetkezetbe való csatlakozás többek között:

  • Rugalmas foglalkoztatási lehetőséget biztosít, plusz jövedelemszerzési lehetőséggel. Tehát a plusz jövedelem mellett a jelenlegi ellátást (GYED, GYES) is kapni fogod.
  • A bruttó bérból 15% SZJA kerül levonásra, ezen felül semmilyen egyéb levonás nincs.
  • Lehetővé teszi, hogy újra közösségben legyél, csapatban láss el feladatokat!
  • Elősegíti a későbbi munkába való visszatérésed.
  • A már meglévő szakmai ismereteidet és tapasztalataidat segíti naprakészen tartani, illetve új tudás megszerzésére is van lehetőség.


Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed, a kismamaszovetkezet@gmail.com e-mail címre kérjük küldd el szakmai életrajzod, vagy további kérdésekkel kapcsolatban keresd bátran Herbainé Kun Orsolyát a +36 30 678 0211 -as telefonszámon.

Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!